Jesienny Rajd Rowerowy po Gminie Michałowice

Witajcie, zapraszamy na wydarzenie Jesienny Rajd Rowerowy po Gminie Michałowice 2019 organizowane we współpracy z Gminą Michałowice, które odbędzie się 19 października 2019 (sobota). Startujemy o godzinie 10:00.

Rajd przewiduje 8 punktów startowych na terenie naszej Gminy. Listę punktów startowych znajdziesz TUTAJ. Meta będzie zlokalizowana pod Urzędem Gminy Michałowice, gdzie na Uczestników będą czekać poczęstunek i atrakcje związane z tematami rowerowymi.
Do startu w rajdzie zapraszamy wszystkich mieszkańców. Z każdego punktu startowego na trasę Rajdu będą wyruszały grupy składające się z maksymalnie 10-ciu Uczestników. Przewidywany jest podział Uczestników na kilka grup dla każdego punktu startowego. Uczestnicy pokonując wyznaczone trasy Rajdu będą brać udział z konkurencjach związanych z wiedzą i informacjami o naszej Gminie. Dla najlepszych grup Uczestników przewidziane są atrakcyjne nagrody za udział w konkursie.

Regulamin Rajdu